Σχετικά με εμάς

Η Επιχείρηση

Η επιχείρηση "Μαρίνος Meat Market" βρίσκεται στο χώρο του κρέατος από το 1995 και με αίσθημα ευθύνης προς τον καταναλωτή παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον έχει καθιερώσει ως υποχρέωσή της την επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της.

Τα πρότυπα αυτά ικανοποιούν τις αρχές και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών με προσανατολισμό και στόχο την ποιότητα, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την ικανοποίηση των πελατών και δευτερευόντως την ορθή οικονομική διαχείριση.

Το Κατάστημα

Πρόσφατα και ύστερα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι καταναλωτές, η εταιρεία μας επεκτάθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εμβαδού 900m2 , στην περιοχή του Ιλίου, στις οποίες επεξεργάζεται και πουλά μεγάλη ποικιλία τροφίμων (είδη μπακαλικής, τυριά, αλλαντικά, αλιεύματα) με έμφαση φυσικά στο κρέας και τα κρεατοσκευάσματα, με μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης η οποία βρίσκεται επάξια στις πιο σύγχρονες μονάδες της Ευρώπης.

Το Προσωπικό

Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της πολιτικής της εταιρείας είναι υποχρεωτική και δεσμευτική για όλο το προσωπικό. Η ευαισθητοποίηση για την ποιότητα, την επαγγελματική υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων είναι ευθύνη όλων στην εταιρεία, παρέχοντάς μία από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Η παραγωγή ασφαλών τροφίμων και το καλό όνομα της εταιρείας είναι άμεσο αποτέλεσμα των καθημερινών ενεργειών του προσωπικού. Στα πλαίσια αυτά, η επιχείρηση φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού σε επίπεδα παραγωγής αυστηρότερα από αυτά που ορίζει η νομοθεσία. Επομένως αυτή η πολιτική αναθεωρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι διαθέσιμη σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η επιχείρηση απασχολεί στο υπερσύγχρονο κατάστημά της εξειδικευμένο προσωπικό και φιλοδοξεί να του προσφέρει συνθήκες εργασίας σε περιβάλλον ασφαλές και ευχάριστο που να μην ικανοποιεί απλώς τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά να αποτελεί και κίνητρο για αφοσίωση στο καθήκον και για την παραγωγή προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την Ομάδα Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρίας.

Το Όραμα

Όραμά μας είναι η ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών, όπου οι πελάτες θα μπορούν μέσα από μια πληθώρα υλικών και υπηρεσιών να ικανοποιούν τις ανάγκες τους ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής. Φιλοδοξούμε να καλύψουμε τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών και να χαράξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κάθε ένα ξεχωριστά.


Γιατί Εμάς;

  • Επειδή στο κατάστημά μας έχει εγκατασταθεί και εφαρμόζεται πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP), σύμφωνα με το Codex Alimentarius. Έτσι διασφαλίζεται ότι μόνο τα αποδεκτά προϊόντα από άποψη ποιότητας και ασφάλειας -που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας- διατίθενται στην αγορά.
  • Επειδή ο χώρος του καταστήματος που ανέρχεται στα 900τ.μ. διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος.
  • Επειδή σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς και να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε στη πόρτα σας εντός 2 ωρών.
  • Επειδή μέσω του e-shop μπορείτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής να παραλάβετε τη παραγγελία σας την επόμενη κιόλας μέρα.
  • Επειδή επιλέγοντάς μας, μας δίνετε επιπλέον κίνητρα για εξέλιξη και ανάπτυξη.
  • Επειδή το κέρδος για εμάς δε μετριέται σε χρήμα, αλλά σε ευχαριστημένους καταναλωτές.
Loading...